25 jaar
Vliegverwachtingen

 Tandemvlucht in Nederland

Vliegen is een droom van velen! Dankzij de paragliding sport is deze oudste wens van mensen werkelijkheid geworden. Voor degenen die zoiets willen beleven zonder enige voorbereiding of een gerichte opleiding biedt Paragliding Holland de mogelijkheid om met een ervaren en bevoegde instructeur een duo-vlucht (een tandemvlucht) te maken. Na slechts een paar stappen trekt de lierkabel je de lucht in en begint je vlucht. Zo rond de 200 à 300 meter ontkoppel je en kun je zo vrij als een vogel rondvliegen. Natuurlijk mag jij daarbij ook sturen als je dat wilt! De duur van je vlucht wordt voornamelijk bepaald door de aan- of afwezigheid van thermiek (stijgende lucht) en kan varieren van enkele minuten tot een half uur, helaas hebben wij dat niet in de hand. Hoe dan ook we garanderen je een onvergetelijke ervaring!!

Lees onderstaande tekst en veelgestelde vragen aub aandachtig door alvorens ons te bellen en emailen met vragen!!!

Tandemvlucht kado doen?
Als je iemand een tandemvlucht kado wilt doen, kun je een tandemvlucht kadobon bestellen in onze webshop. Betalen gaat heel gemakkelijk via iDeal. De prijs van de bon is inclusief verzendkosten.

Organisatorische mededelingen:

Waardecheque bijna verlopen? Mocht je een waardecheque van SurpriseFactory hebben die binnenkort verloopt, dan kun je die per post naar ons toesturen. Wij sturen je dan weer een PaHo waardebon terug die twee jaar geldig is. Zie voor een uitleg van deze procedure en alle overige vragen onze veelgestelde vragen.

Tarieven

Tandemvlucht in Nederland: € 45,-
Bijdrage boer (ter plaatse betalen): € 2,50

Online tandemvlucht reserveren

Reserveer je tandemvlucht via ons online reserveringssysteem.


Veel gestelde vragen

Lees al onze meest gestelde vragen  Lierterreinen Paragliding Holland

Lierterrein Houten

Ons lierterrein in Houten ligt centraal in het land en midden in de prachtige boeren landerijen van het eiland van Schalkwijk. Het uitzicht vanuit de lucht over de polders en de lek is prachtig mooi! De lierbaan is ca. 1 km lang dus je komt lekker hoog met de lier. Door de kleigrond is het hier in het voorjaar en de zomer regelmatig thermisch en worden er vaak lange vluchten gemaakt.

Lees meer over Houten