25 jaar
Vliegverwachtingen

 Norma - Italië

De perfecte combinatie van paragliden en ontspannen vind je in Norma. Dit eeuwenoude dorpje vlak onder Rome kenmerkt zich als vliegstek door een heerlijk laminaire aanstroming, prachtige vergezichten en soaren naast- en starten tussen Romeinse ruïnes. Deze reis/cursus is toegankelijk voor deelnemers met minimaal 15 bergvluchten die zich comfortabel voelen met achterwaarts starten. Omdat we hier vliegen in een soar windje, moet je redelijk in staat zijn achterwaarts te starten, uiteraard gaan we deze vaardigheid deze week ook verder bij je ontwikkelen. Je kunt hier tevens fantastisch (leren) toplanden. Meer informatie volgt.

Inschrijven

Inschrijven voor onze Norma cursus gaat gemakkelijk online. Kijk in ons programma overzicht voor de data van onze Norma cursus en klik vervolgens op 'inschrijven'. Na het inschrijven ontvang je per e-mail aanvullende informatie over de cursus.


Tarieven

Soarsafari 6 dagen:
excl. materiaalhuur
€ 290,-
Piloten zonder eigen spullen kunnen (een deel van) hun uitrusting huren, zie daarvoor onze huurtarieven.
Piloten met B2 of B3 en piloten die hun uitrusting bij PaHo hebben gekocht, hebben op korting, zie daarvoor onze tarieven.

Bijkomende kosten

  • Verblijfskosten (zie reisnotities)
  • Startgeld: 20 euro
  • Bushuur: kosten worden gedeeld


Accommodatie

We verblijven met zijn allen in B&B La Passeggiata. Onze accommodatie is perfect vlak naast de start van Norma gelegen en biedt mooie en betaalbare kamers.


Hoe kom ik er?

We vliegen met zijn allen naar Rome alwaar we gezamenlijk een personenbusje huren op bij de vliegstek te komen. Het is dan wel van belang dat we allemaal op dezelfde vlucht zitten! Neem dus contact op met ons kantoor alvorens je je vliegticket boekt om te weten welke vlucht we hebben gekozen. Download Reisnotities (volgt zsm)

In de reisnotities vind je alle belangrijke informatie over de cursus, zoals routebeschrijving, ontmoetingspunt en tijd, en telefoonnummers van campings en hotelletjes.