25 jaar
Vliegverwachtingen
Direct naar: Tarieven, kosten, accomodatie & meer

 Oludeniz - Turkije

Wegens aanhoudende onrusten in Syrie en het risico op terroristische aanslagen in toeristische plaatsen in landen rondom Syrie, heeft PaHo besloten in het voorjaar van 2017 niet naar Oludeniz te gaan. We organiseren daarvoor in de plaats een 5 daagse SIV training in Oostenrijk.

Eenmaal in je leven moet je boven de 'Blue Lagoon' in Oludeniz hebben gevlogen met het waanzinnige uitzicht over de bergen en de azuurblauwe zee. Oludeniz ligt aan een schitterende baai vlak naast de 2000 m hoge vliegberg 'Babadag', waar startplekken voor alle windrichtingen zijn. Je landt op het strand bij de terrasjes aan de boulevard.

Naast thermiekvliegen en soaren is er voor piloten met B2 de mogelijkheid om hoog boven zee extreme vliegmanoeuvres te oefenen, tijdens een zogenaamde 'mini-veiligheidstraining'. Bij deze training komt aan bod:

Het doel is om je scherm beter te leren kennen. De bedoeling is NIET om in het water te landen, maar in het onwaarschijnlijke geval dat je je noodparachute moet gooien, land je in het water en word je door een bootje opgepikt.

Voorafgaand aan het praktische deel van de zekerheidstraining, krijg je uiteraard een uitgebreide theoretische briefing onder andere d.m.v. videomateriaal. We berekenen voor onze veiligheidstraining geen extra begeleidingskosten! Alleen eventuele boothuur wordt omgeslagen. Denk overigens niet dat je verplicht wordt allerlei enge dingen te doen boven water die je niet wilt. Als jij gewoon een weekje wilt thermieken langs de Babadag dan is dat helemaal prima!

De paradijselijke stranden, het milde klimaat en de vele andere activiteiten maken Oludeniz tot de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.

Accommodatie
Het instructieteam verblijft altijd in een superdeluxe hotel met waanzinnig lekker eten en een zwembad om 's avonds lekker een drankje bij te nuttigen. Aan comfort geen gebrek! We selecteren altijd een arrangement met accommodatie en vliegticket bij elkaar, meestal kost dit rond de € 550,- voor een week. Let op: hoe vroeger je boekt hoe goedkoper het is! Als wij een arrangement hebben geselecteerd dan kondigen we dat aan via de PaHo Nieuwsbrief, het is dan de bedoeling dat je zelf je arrangement boekt!

Dit jaar hebben we gekozen voor het arrangement bij: Oludeniz Resort. Mocht dit hotel echter onverhoopt vol zijn (probeer het ook via andere sites!!) dan zijn er zat hotels in de omgeving die nog wel plek hebben. Overleg anders even met het kantoor wat je het beste kunt doen mocht dit hotel vol zijn.

Inschrijven

Inschrijven voor onze Turkije cursussen gaat gemakkelijk online. Kijk in ons programma overzicht voor de data van onze Turkije cursussen en klik vervolgens op 'inschrijven'. Na het inschrijven ontvang je per e-mail aanvullende informatie over de cursus.


Tarieven

Soarsafari 6 dagen:
excl. materiaalhuur
€ 260,-
Piloten zonder eigen spullen kunnen (een deel van) hun uitrusting huren, zie daarvoor onze huurtarieven.
Piloten die hun uitrusting bij PaHo hebben gekocht, hebben recht op 10% klantkorting.

Bijkomende kostenAccommodatie

Het instructieteam verblijft in een superdeluxe hotel met waanzinnig lekker eten en een zwembad om 's avonds lekker een drankje bij te nuttigen. Aan comfort geen gebrek! We selecteren altijd een all-inclusive arrangement bestaande uit vliegticket, accommodatie en eten en drinken, meestal kost dit rond de € 600,- voor een week. Let op: je moet zelf je arrangement boeken!


Hoe kom ik er?

Met het vliegtuig! We boeken een geheel arrangement bestaande uit vliegticket, accommodatie en eten en drinken. Iedereen moet de vlieguitrusting persoonlijk in het vliegtuig vervoeren! Het is voor ons onmogelijk om de spullen voor je mee te nemen. Als je dus een uitrusting huurt, moet je die van tevoren bij ons op komen halen.


 Download Reisnotities

In de reisnotities vind je alle belangrijke informatie over de cursus, zoals routebeschrijving, ontmoetingspunt en tijd, en telefoonnummers van campings en hotelletjes.