25 jaar
Vliegverwachtingen
Direct naar: Tarieven, kosten, accomodatie & meer

 Zuidelijke Dolomiten - Italië

Tijdens deze overland 'light' gaan we overlandvliegen op verschillende vliegstekken in de Zuidelijk Dolomiten. Onze standplaats is het beroemde Bassano del Grappa, waar we zoals altijd prachtig overland kunnen vliegen vanaf het Montegrappa massief richting bijvoorbeeld het Piave dal. Met 6 verschillende startplaatsen staat de wind altijd ergens wel goed!

Maar we gaan ook naar prachtige stekken in de omgeving van Bassano, zoals bijvoorbeeld:

Deze cursus is een echte overlandsafari! Onze instructeurs kennen het gebied goed en nemen je tijdens deze overlandsafari mee naar de mooiste vliegplekken van de Zuidelijk Dolomiten, bespreken de mogelijke overlandroutes met je en begeleiden je vanuit de lucht en vanaf de grond om je grenzen te verleggen en net weer wat verder te komen!

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor piloten die de ambitie hebben om overland te gaan vliegen, maar die op een veilige en verantwoorde manier kennis willen maken met alles wat erbij komt kijken. De maximale groepsgrootte is 10 piloten.
Pilotenprofiel voor deze cursus:

Inschrijven

Inschrijven voor onze Zuidelijke Dolomiten overlandcursus gaat gemakkelijk online. Kijk in ons programma overzicht voor de data van deze cursus en klik vervolgens op 'inschrijven'. Na het inschrijven ontvang je per e-mail aanvullende informatie over de cursus.


Tarieven

6 daagse overlandcursus:
excl. materiaalhuur
€ 350,-
Piloten zonder eigen spullen kunnen (een deel van) hun uitrusting huren, zie daarvoor onze huurtarieven.
Piloten die hun uitrusting bij PaHo hebben gekocht, hebben recht op 10% klantkorting.

Bijkomende kostenAccommodatie

Het instructieteam verblijft altijd in het gezellige en betaalbare Tilly's. Tarieven vind je op hun website. Tilly's ligt op loopafstand van het landingsterrein. Voor de kampeerders is er een kleine camping naast restaurant Antica Abbazia. Let op: het kan af en toe wat rumoerig zijn op de camping. Let op: je moet zelf je accommodatie regelen!


Hoe kom ik er?

Als je vroeg vertrekt kun je er met de auto in een dag komen. Als je geen zin hebt in een lange rit kun je ook met Transavia (Amsterdam) of Ryan Air (Eindhoven of Weeze) vliegen naar Venetië en dan met de trein naar Bassano komen. Vandaar kun je met de bus naar Semonzo komen of een taxi pakken voor het laatste korte stukje. Als je op tijd boekt kun je meestal spotgoedkope tickets krijgen!


 Download Reisnotities

In de reisnotities vind je alle belangrijke informatie over de cursus, zoals routebeschrijving, ontmoetingspunt en tijd, en telefoonnummers van campings en hotelletjes.