wie zijn we   |    contact & openingstijden    |   
links en partners   |
25 jaar
Vliegverwachtingen

 Online reserveren tandemvlucht

Van 1 april t/m 31 oktober is het noodzakelijk om via het systeem hieronder een tandemvlucht te reserveren. Voor de weekenden kun je van tevoren reserveren, voor doordeweekse dagen kun je pas vanaf maandagavond reserveren wanneer we de weekplanning online zetten bij vliegverwachtingen. Op maandagavond verschijnt er dus (indien de weersvoorspellingen gunstig zijn) een nieuw te reserveren datum hieronder in het systeem en komen er weer extra plekken bij om te vliegen! Controleer dus goed op maandagavond bij vliegverwachtingen voor de planning van die week.

Van 1 november t/m eind februari kun je zowel voor het weekend als doordeweeks pas reserveren vanaf maandagavond wanneer we de weekplanning online zetten. We vliegen in deze periode alleen bij echt mooi weer. Check op de dag zelf uiteraard altijd bij vliegverwachtingen of het vliegen wel door kan gaan!

Voor elke passagier die mee wilt vliegen dien je in onderstaand reservering systeem 1 plek te boeken. Dus als je met twee personen komt moet je twee plekken/tijdslots reserveren.

UPDATE 15 oktober 2020: Gezien de nieuwe Corona maatregelen hebben we besloten om in ieder geval t/m eind oktober te stoppen met tandemvliegen. Of we vanaf November wel weer mogen vliegen is vooralsnog onduidelijk. Zodra er een update is maken we dat hier bekend.


 Dagen en locaties beschikbaar voor reservering

Er zijn geen data beschikbaar voor tandemvluchten op dit moment.

Tarieven

Tandemvlucht in Nederland: € 60
Bijdrage boer (ter plaatse betalen): € 3

Veel gestelde vragen

  • Wat kan ik doen als mijn bon bijna verloopt?
  • Hoe weet ik of er gevlogen wordt?
  • Waar wordt er gevlogen?
  • Hoe zit het met parkeren?

Lees al onze meest gestelde vragen 


 Lierterreinen Paragliding Holland

Lierterrein Houten

Ons lierterrein in Houten ligt centraal in het land en midden in de prachtige boeren landerijen van het eiland van Schalkwijk. Het uitzicht vanuit de lucht over de polders en de lek is prachtig mooi! De lierbaan is ca. 1 km lang dus je komt lekker hoog met de lier. Door de kleigrond is het hier in het voorjaar en de zomer regelmatig thermisch en worden er vaak lange vluchten gemaakt.

Lees meer over Houten 


Lierterrein Terlet

In de periode van 1 November tot eind Februari zijn we te gast op het prachtige en mega grote Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet. Het terrein heeft lierbanen voor verschillende windrichtingen, varierend in lengte van 1000 - 1400 meter. Door de droge zandgrond is er vanaf het voorjaar doorgaans goede thermiek te vinden. Het uitzicht is er prachtig en restaurant 'de Thermiekbel' ligt naast de lierbaan!

Lees meer over Terlet