Online reserveren tandemvlucht

Hieronder kun je een tandemvlucht reserveren voor de weekenden in de periode van 1 apr - 31 oktober. Behalve in de weekenden, vliegen we ook regelmatig doordeweeks, kijk bij vliegverwachtingen voor een planning. Doordeweeks kun je zonder reservering langskomen. Kijk wel altijd op de dag zelf na 08.30 uur bij vliegverwachtingen om te zien of we kunnen vliegen.

Vanaf 31 oktober is het reserveringsseizoen voorbij. Je kunt tot 1 April 2017 zonder reservering langskomen als je op onze website ziet dat het vliegen doorgaat. We vliegen bij goed weer beide weekenddagen in Moergestel.
Doordeweeks wordt er in deze periode NIET gevlogen. Kijk op de dag zelf na 08.30 uur bij vliegverwachtingen om te zien of we kunnen vliegen.


 Dagen en locaties beschikbaar voor reservering

Datum

Vrije plaatsen

Locatie

Actie

28-10-20170Moergestel

Sorry. Vol!

29-10-20170Schalkwijk (Houten)

Sorry. Vol!

Tarieven

Tandemvlucht in Nederland: € 40,-
Bijdrage boer (ter plaatse betalen): € 2,50

Veel gestelde vragen

  • Wat kan ik doen als mijn bon bijna verloopt?
  • Hoe weet ik of er gevlogen wordt?
  • Waar wordt er gevlogen?
  • Hoe zit het met parkeren?

Lees al onze meest gestelde vragen 


 Lierterreinen Paragliding Holland

Lierterrein Houten

Ons lierterrein in Houten ligt centraal in het land en midden in de prachtige boeren landerijen van het eiland van Schalkwijk. Het uitzicht vanuit de lucht over de polders en de lek is prachtig mooi! De lierbaan is ca. 1 km lang dus je komt lekker hoog met de lier. Door de kleigrond is het hier in het voorjaar en de zomer regelmatig thermisch en worden er vaak lange vluchten gemaakt.

Lees meer over Houten 


Lierterrein Moergestel

Ons lierterrein in Moergestel ligt midden in het Brabantse landschap tussen de boerderijen met rieten daken. Het terrein is ongeveer 800 meter lang en heeft als voordeel dat er geen sloten zijn. Door de droge zandgrond is er vanaf het voorjaar doorgaans goede thermiek te vinden. Het uitzicht vanuit de lucht over de landerijen richting Tilburg is prachtig!

Lees meer over Moergestel